Kurser


Kursus i akrylmaleri

Akrylmalerier giver ofte den udfordring at billederne kommer til at virke flade, hvis man ikke forstår at lave en god bund, eller har problemer med farveovergange – disse ting vil blive øvet i forskellig grad på mine kurser.

Jeg gennemgår en del teknikker, og du vil som kursist brugen en delt tid på at komme til at "mestre" disse, så du har lettere ved at arbejde videre på egen hånd efter kurset.

Jeg har kurser der henvender sig til forskellige niveauer af din malerejse, fælles er at jeg aldrig har hold på mere end 6 deltagere og derfor kan tage udgangspunkt i jeres erfaring/niveau, og ønsker om udvikling. Med andre ord der er tid og plads til den enkelte. 

Kursusdatoer annonceres løbende på min facebookside - se under begivenheder.Doodling kurser

Doodling er en metode, hvor man får et værktøj til at komme i en næsten meditativ tilstand - Mindfullness i aktiv form. Under processen bliver hjernen stimuleret og kreativiteten blomstrer, efter arbejdet føler man sig afslappet og rolig.

Kurset kører enten over to aftener - første aften læres grundprincipperne, og anden aften arbejdes der mere frit under vejledning og gennem masser af øvelser, eller som en lørdags aktivitet.

Jeg fremviser  masser af eksempler på anvendelsen af denne ”kunstform”, samt en del bøger til inspiration også. Kurset kan bookes til en gruppe – dog max. 6 timer.Åbne værkstedsdage

Dette er en enkelt dag, hvor den mere øvede akrylmaler kan komme og sammen med andre lade sig inspirere og udfordre på nye opgaver, der giver flere aspekter i egne malerier. vi arbejder med både akryl, mixed media, powertex og alt andet der er tilrådighed på værkstedet. 

​Her arbejdes primært med temaer fastlagt af kursisterne, krydret med udfordringer fra mig.

​Her kan den øvede komme længere med teknikker og praktiske øvelser, som vi fastsætter fra gang til gang - inden kurset udsendes mail med specifikation af det vi kommer til at arbejde med, ud fra jeres ønsker som kursister.

​Datoer annonceres løbende på min facebookside.Åbne arrangementer

Jeg har erfaring med at lave arrangementer for grupper også - det kan være foredrag om de forskellige kunstarter jeg bedriver og mit eget virke, eller en lille smagsprøve på Doodling til en større forsamling.

Det kan være oplæg for stressramte, eller en gruppe børn der gerne vil male med akryl. Polterarbend og lignende events er også mulige.

Kontakt mig for yderlig info.